Általában nem szoktam reggelizni. Erről azt mondják, hogy nem túl egészséges, de sajnos valahogy sosem szerettem. Najó, talán a lustálkodós hétvégék kivételt képeznek ezalól. A brunch ötlete mégis annyira tetszik, hogy megcsináltam magamnak, csak éppen vacsorára. Ez most a nagy melegre való tekintettel különösen jól esett. Nektek viszont reggelire kínálom, ha nem rohantok nagyon, és van negyed órátok, akkor mindenképp próbáljátok ki. Sokat számít, hogy indul a nap, adjuk meg a módját. :)
Nem csak hétvégére |
Recept:
·
1 olivás baguette
·
1 alma
·
camambert sajt
·
2-3 salátalevél
·
1 nagy tojás
1, A lágytojáshoz tegyünk fel főni vizet egy kiskanál sóval.
Ezalatt vágjuk félbe a baguette-t és kenjük meg vajjal. Egy salátalevél, rá
vékonyra vágott camambert szeletek, és néhány szelet alma. Kész is a szendvics.
2, Ha felforrt a víz, óvatosan tegyük bele a tojást, és onnan számított 3,5 percig hagyjuk a vízben. Utána vegyük ki, és tojástartóban, vagy
kis üvegben – sóval, pirospaprikával kínáljuk.
0 megjegyzés