Szuper esküvőhelyszín! - FecskeFészek

Szuper esküvőhelyszín!

Lovas kocsi kell a bevonuláshoz? Lovas bemutatóra vágyik a násznép? Csikósok? Ostorcsattogás? Kell a falusi feeling? 

vagy ha...

Inkább visszafogott vagy de nagyon elegáns? Szeretnél a szabadban megesküdni? Vonósnégyessel kísérve? Jelszavad a "keep it simple"? 

mindkét esetben a felsőlajosi Új Tanyacsárda szuper választás lesz esküvőd helyszínéül!

Idén 2 alkalommal is volt szerencsénk ünnepelni szeretteinkkel. És az is remek volt, hogy két teljesen különböző lakodalmon vehettünk részt. Míg az egyik a hagyományosabb vonalat képviselte, addig a másik inkább modern volt. Nem is foglalnék álláspontot, hogy nekem melyik tetszett jobban, hiszen nem is lehet összehasonlítani őket. A maga nemében mindkettő gyönyörű volt. 

Amit egy helynél talán a legmeghatározóbb nyilván maga az egész helyszín, környezet kiépítése. Erről sok képet nézegethettek a csárda facebook oldalán is. Minden fantasztikusan néz ki, ápolt, harmonikus, tiszta.
Másodsorban: akármilyen típusú lakodalmat is szeretnénk, a helyi konyhán változtatni nem tudunk. Szerencsére a csárdáén nem is kell, hiszen nagyon ízletesen főznek. Bíztam benne, hogy másodszorra is ugyanazt a menüsort kapjuk, mert nagyon finom volt. Így is lett! Mennék még harmadszorra is ;)
Harmadik fontos tényező: a személyzet. Legyen a témád hercegnős, vagy szalmabálás... a lakodalmadon dolgozókat nem tudod és jó esetben nem is akarod lecserélni. Az Új Tanyacsárdában ez eszedbe sem fog jutni. Mindenki készséges, udvarias, türelmes (!). Épp mindig ott vannak ahol kell, és annyit amennyit kell. Ezt vendégként is köszönjük szépen!

igazi húsleves, valami fantasztikus volt
 


Volt-e valami, ami nem tetszett? Nagyon jól éreztük magunkat, mindkét alkalommal hajnalig tartó mulatságban vettünk részt. Tehát mindennel elégedettek voltunk, talán még ott is aludtunk volna, ha a szobaárat ár-érték arányban megfelelőnek találtuk volna. Hát ennyi baj legyen, hazataxiztunk Kecskemétre, hipp-hopp ágyba kerültünk :)

Igazából a képek magukért beszélnek, akár itt, akár a csárda oldalain. Vendégként abszolút csillagos ötös, kinek a lagzijára mehetünk harmadjára?


Hangulatfotók:



 


És a második lagzi:




 


 



You Might Also Like

0 megjegyzés