Kézmíves harapnivalók - FecskeFészek

Kézmíves harapnivalók

Néhányszor már olvashattatok róla a blogon, vagy a FecskeFészek facebook oldalán, hogy szeretünk cateringet is csinálni. Képzeljétek csak el. Elmentek egy képzésre, és a megszokott fornetti/princess/akármilyen gyorsfagyasztásból felolvasztott pogácsa helyett valami más vár: finom, illatos pogácsa, sütik, alkalmanként szendvicsek a kis asztalon a tréningteremben. Ez minden képzésre/konferenciára járó álma :)

Úgy alakult, hogy a mostani képzésre (Barra Kommunikációs Intézetben, a munkahelyemen) esélytelen volt, hogy előálljuk a FecskeFészek cateringgel. Ezért kellett keresnünk valami alternatívát. 



Meg is találtuk a megfelelő lehetőséget. A Kézmíves termékeit választottuk. Nagyon izgatottak voltunk, hogy beválik-e. 

Többféle pogácsát, linzert és túrós pitét rendeltünk. A rendelés és a kiszállítás is a honlapon megígértek szerint zajlott. Ment, mint a karikacsapás. 

Finom házias ízek, jó ár-érték arányban. Tökéletesen ideálisak a termékek bekészítéshez. 

Bármikor jól jöhet az elérhetőségük, ha épp nincs időnk a vendégeknek harapnivalókat készíteni. Vagy éppen ha valami bulit, rendezvényt szervezünk. 

Akár meg is kóstolhatjátok a finomságokat, mert a Natur Cafeban, a MomPark mellett elérhetőek a termékek rendelés nélkül is.

Jelentem: mi kipróbáltuk, megkóstoltuk, megszerettük és meg is tartjuk :)





You Might Also Like

0 megjegyzés