5 tuti hely Valentin Napra - FecskeFészek

5 tuti hely Valentin Napra

Mindig fejtörést okoz, hogy hová menjetek Valentin Nap alkalmából? Szörföztem a neten és összegyűjtöttem Nektek az öt legklasszabb helyet. 
Akik nem szeretnének nagy felhajtást csapni, de azért mégis ünnepelnének egy kicsit ezek között biztosan találnak maguknak valót. 


1) A legromantikusabb - Polaris Csillagvizsgáló 

a kép illusztráció
Most szombaton 18 órakor távcsöves bemutató is lesz. Bízzunk benne, hogy tiszta, derült lesz az égbolt, és akkor remek programnak nézünk elébe. 
A We Love Budapest cikkében további csillagvizsgálókat is találhattok.


2) Édesszájúaknak - Noir Chocobar

kép: Noir Chocobar facebook
Már korábban olvashattatok a blogon a szuper csokibarlangról. Isteni finom forró csokik, desszertek várnak Benneteket. Elheveredés a kanapén, beszélgetés, finom csokik... nem is kell ennél több egy egyszerű Valentin Napra. 



3) Sweet Home - ünnepelj otthon

Például ezt is elkészíthetitek Valentin napi köntösben: Mojito Cupcake
Nem is biztos, hogy ki akartok mozdulni. Otthon is különlegessé tehetitek a napot, pláne, hogy szombatra esik. Egy egész napos semmittevés a hét csúcspontja lehet. Keljetek későn, lustálkodjatok, reggelizzetek valami tartalmasat, nyugalomban. Egy nagy délutáni séta után akár közösen is készíthettek estére valami igazán finomat. Kiskanál a blogján sok-sok Bálint napi receptet összegyűjtött, nem lesz könnyű a választás!


4) A legcukibb - Valentin Nap az Állatkertben



A Budapesti Állatkert is extra programokat ígér a szerelem ünnepére. Igaz még odakint nincs túl jó idő, de a remek időtöltés hamar elfeledtetheti a fagyoskodást. 2015. február 14-i részletes programot ide kattintva megtekinthetitek. 



5) A legextrémebb - Romantika a sötét humor kedvelőinek a Természettudományi Múzeumban

kép: Magyar Természettudományi Múzeum

"Miért éppen ő? Avagy valóban szelekciós tényező-e a csókos száj? 14-től 20 óráig a Múmiavilág kiállítás antropológiai műhelyében megismerheted a párválasztás tudományos alapjait."
Hát ez nem a megszokott "rózsaszín" romantikus program. Viszont ötletes, és biztosan sok érdekes és tudományos ismeretre is szert tehetsz. A kocsmakvízről meg már nem is írok semmit... ;)


You Might Also Like

0 megjegyzés