Karamellás Panna Cotta

A Panna Cotta már valószínűleg nem ismeretlen a számotokra. A blogon megtalálható, készítettük már többször is. És nem is állunk le vele, mert annyira finom J

Most vajkaramellával próbáltam ki. Nagyon jól néz ki a pohárban, de tényleg csak édesszájúaknak ajánlom. A vajkaramella miatt eléggé tömény édesség, de finom.


A Panna cotta tejszínes részének isteni receptjén itt megtaláljátok. A vajkaramella készítését pedig ide kattintva.
És a kettőt így hozzuk össze:
  1. A szilárd vajkaramellát olvasszuk fel kb. 2 dl tejjel. Adjunk hozzá egy lapos teáskanálnyi étkezési zselatint. Jól keverjük el, és töltsük a poharak aljába.
  2. Készítsük el a tejszínes felső réteget is.
  3. Egy éjszakára tegyük be hűtőbe, szerencsésebbek télen az erkélyre/teraszra is tehetik.

Nagyon egyszerű édesség, többféleképpen variálható. És milyen finom… J

You Might Also Like

0 megjegyzés