Az első Good Food főzőklub - FecskeFészek

Az első Good Food főzőklub

Olyan szerencsém volt, hogy tegnap részt vehettem a GoodFood magazin által szervezett első olvasótalálkozón. Igazából január óta lapozgatom előszeretettel az újság hónapról hónapra megjelenő számait, így nagyon örültem neki, hogy találkozhatok azokkal az emberekkel, akik szerkesztik.

A helyszín az Electrolux-Gastroart élménykonyha volt. Remekül felszerelt pultok vártak minket, kikészített edényekkel, alapanyagokkal. Kis csoportokban állítottuk össze saját vacsoránkat:
  • Előétel: grillezett halloumi sajt málnaecetes salátaágyon
  • Főétel: marokkói csirkeszárnyak, görög csirkenyársak joghurtos, paradicsomos és zöldborsós-mentás öntettel, sült zöldségekkel
  • Desszert: "megtört" málna
vigyorgós előétel :)
A recepteket most nem írom le, nem is emlékszem mindenre fejből, de tervezem, hogy otthon is elkészítem, érdemes lesz „végigetetni” a családdal. Utána pedig jöhetnek a blogra is.

Képek ízelítőül (Katona László (Good Food) által készített fotók itt elérhetőek)
A zöldségek friss zöld fűszerekkel még
sütés előtt

Marokkói csirkeszárny, görög csirkenyárs
A hangulat vidám volt, „hagyma” csoportunk hamar megtalálta a közös hangot. Kevertünk kavartunk, sokat nevettünk együtt. Az alapanyagok fantasztikusak voltak, ha kérdésünk volt rögtön ott termett valaki.  A fogások nagyon jól sikerültek, degeszre ettük magunkat. Remek volt a szervezés, az ötlet is klassz, sok ilyet kívánok még a GoodFood-nak (és nekünk)!

A szlogennel egyetértek: GoodFood - GoodFriends - GoodLife

Csapatkép a GoodFood facebook oldaláról

You Might Also Like

0 megjegyzés