Kaszinótojás - FecskeFészek

Kaszinótojás

Újra részt vettünk a Blogkostoló nevű játékon. Köszönjük a szervezést Konyhalálnak, itt elolvashatjátok a játék szabályait is. Ez alkalommal a Mézeskalácskonyha blogról főztem. Illetve most egy olyan finomságot választottam, amit igazából nem is nagyon kellett főzni J

Még biztosan fogok nézelődni ezen a blogon, nagyon megtetszett! Rengeteg étel közül válogathattam, mivel ezelőtt még sosem készítettem kaszinótojást, itt volt az ideje. És a szokásos hétfői Tea Partynkhoz nagyon jól jött!
 Hozzávalók:
  • tojás, amennyit szeretnél készíteni
  • májkrém
  • mustár
  • tejföl
  • majonéz
  • só,  bors
  • bazsalikom

Elkészítés:
  1. Főzzük meg keményre a tojásokat. Ha a főzővízbe egy tk sót teszünk, akkor utána könnyebb a héját leszedni.
  2. A megfőtt tojásokat óvatosan vágjuk ketté. Kiskanállal kaparjuk ki a sárgáját egy tálba. A sárgáját keverjük össze ízlés szerinti mennyiségű mustárral, majonézzel, májkrémmel, tejföllel. Mindig csak egy kicsit tegyünk hozzá és kóstolgassuk, miből szeretnénk még többet beletenni. Sózzuk, borsozzuk.
  3. A krémet töltsük vissza a tojásfehérjébe és a tetejét szórjuk meg bazsalikommal.

Mézeskalács konyha írója pedig tőlünk próbált ki valamit, ide kattintva megnézhetitek, hogy mit! :)


You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Olyan hihetetlenül guszták lettek a kaszinó tojásaid, hogy folyatom a nyálam!!!:) Kénytelen leszek én is elkészíteni!:) Köszönöm a kedves szavaid! Nagyon örülök, hogy össze kerültek a blogjaink, annyi szuper receptet találtam nála, hogy alig tudok választani:)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik amit készítettem, jó lett, mert jó volt a recept ;) :)))) Nekem is tetszik a Tiéd, még biztosan lesz pár dolog, amit elkészítek, és az meg pláne jó, hogy Te is találtál nálunk jókat, ez szuper :))) Jó főzőcskézést!!!

      Törlés