Május 16 – 19. // 9. OTP Gourmet Fesztivál // Millenáris - FecskeFészek

Május 16 – 19. // 9. OTP Gourmet Fesztivál // Millenáris

 

Kezdjük a májust egy jó kis programajánlóval. Itt a jó idő, persze hogy mindenki a szabadba vágyik. Ha még enni is lehet, azzal nem foghatunk mellé. Enni?! Ez A nagybetűs Gourmet Fesztivál!! Itt nem csak enni lehet, hanem jó mélyen elmerülni a gasztronómia csodálatos és izgalmas világában.


A paprika, a sercli és a sör adja majd az inspirációt az idei OTP Bank Gourmet Fesztivál séfjeinek. Az előző két évhez hasonlóan idén is kulcsszavakat jelöltek ki a szervezők, amelyekről kedvére asszociálhat a több mint 50 kiállító étterem csapata amellett, hogy konyhájuk bevett kínálatából is elhozzák kedvenc fogásaikat és külön a fesztiválra kitalált ételeiket.


A kiállítók neveit a Fesztivál honlapján elolvashatjátok. Elárulom melyik az az öt résztvevő, akikre mi leginkább kíváncsiak vagyunk: Anyukám mondta, Onyx, Deák st. kitchen, Kobuta, Macok, Kistücsök (ja ez már hat…nehéz ez a válogatás)Nemes Richárd a fesztivál főszervezője ekként fogalmazott: „Az elmúlt évtizedben, de különösen az elmúlt években sokak számára központi témává vált az étkezés és a főzés: szinte mindenkinek van véleménye, hitvallása, saját meggyőződése. E tekintetben a Gourmet Fesztivál egy igazi zarándokhely, ahol szinte mindenki megtalálhatja a magának való ételeket és italokat, tanulva szórakozhat és szórakozva tanulhat, sőt: részt vehet olyan különleges ebédeken és vacsorákon is, amelyekre még nem volt példa itthon”

Pontosan ezért érezheti mindenki magáénak ezt a Fesztivált, és lehet biztos benne, hogy érdemes legalább egy kellemes napot eltöltenie ebben a környezetben.


 2018-as esemény after videója elég jól meghozta a kedvünket az idei rendezvényhez ;)


JÁTÉK PÁROS BELÉPŐÉRT A FACEBOOK OLDALUNKON ;)


You Might Also Like

0 megjegyzés