Happy New Year 2017 - FecskeFészek

Happy New Year 2017

Nagyon boldog, sikerekben gazdag új..... blablablabla :) persze én is ezt írtam és mondtam ismerőseimnek, mi mást lehetne ilyenkor. De így harmadikán már kicsit uncsi. Jogosan mondjátok, hogy dehát akkor miért nem kívántuk már elsején Nektek a nagyon boldog új évet... Ne higgyétek, hogy megfeledkeztünk rólatok. Egy perce sem. Most jutottunk ide. Ennyire egyszerű. 




2016 egy fantasztikus év volt a blog életében! Ketten Annával, csapatban eszünk, főzünk, esküvőzünk, fotózunk, írunk, szerkesztünk... Jobb társat el sem tudnék képzelni, klasszul kiegészítjük egymást. S a visszajelzések alapján ez Nektek is tetszik ám! ;) Idén a FecskeFészek életében soha nem látott statisztikákat produkáltok, naponta legalább ötször annyi megtekintés van az oldalon, mint mondjuk 1 évvel ezelőtt. 

A közösségi médiában is kiveszitek a részeteket, már 420-an szeretitek a FecskeFészek facebookot :) Reklám és egyéb marketinget is mellőzve csatlakoztatok, barátaink vagytok, és köszönjük! 

Annak ellenére, hogy a tartalmak rapszodikus gyakoriságúak, olykor szeszélyesek... mégis itt vagytok velünk, vagy ide tévedtek. Talán ezt is szeretitek bennünk, legalábbis reméljük... :) 

2017 sok szuper témát tartogat, amit ki kell írjunk magunkból, sok helyet kipróbálunk, sok ételt elkészítünk. Ja és házasodunk. Mármint én, Judit. Anna pedig fogja a kezem az előkészület minden pillanatában (és remélem utána is) <3 

Érezzétek jól magatokat 2017-ben is! 


You Might Also Like

0 megjegyzés