6 szuper oldal, ahol esküvőről olvasgathatsz, ispirálódhatsz!! - FecskeFészek

6 szuper oldal, ahol esküvőről olvasgathatsz, ispirálódhatsz!!

Kicsit nézelődtem, milyen oldalakon is mélyülhetnék el jobban az esküvő témában. Szeretek róla olvasni, nézelődni, inspirációt gyűjteni. Íme a 6 kedvencem.



Kifejezetten olyanokat kerestem, ahol nem helyszín és szolgáltató gyűjtő oldalról beszélünk, hanem mint téma foglalkozik az esküvővel, és akár még jó tippeket is kaphatunk.


1. The number one... SecretStories: Igazán inspiráló. Mesebeli, varázslatos, szép. A honlap nagyon ízléses, "kívül belül". Választékos tartalommal, minden nap találhattok valami izgalmasat.



2. we love weddings: vidám, folyamatosan frissülő tartalmakkal. A facebookon is érdemes követni, mindig van valami lájkolni való :)

3. Vintage esküvő: A "valódi esküvők" rovat a kedvencem!

4. Esküvő classic: az online mellett, itt talán az offline magazint érdemes átlapozgatni leginkább! Jó kis esti időtöltés, ha épp nincs kedved digitálisan böngészni. Egy bögre kakaó, meleg pléd, a magazin, a gondolat, hogy hamarosan féjrhez mész... hmmm. Tökéletes esti program, akár a hétköznapokban is.




5. Esküvőt szervezek: hasznos applikációkat is találsz itt: teendők, vendéglista, költségterv...!

6. Esküvői magazin: kukkantsd meg a galériát, és az inspirációk menüpontot. Garantálom, hogy utána azonnal a Pinteresten folytatod tovább a keresgélést, miután kiválasztottad, hogy milyen irányba is mennél.





+1 könyv: Czank Lívia: Igen! minden, amit az esküvőről tudnod kell 

Nekem nagyon felkeltette az érdeklődésem, majd ha meglesz, és elolvastam, beszámolok. Addig is, IDE kattintva egy interjút olvashattok a szerzővel. A könyv fantasztikusnak tűnik!


Neked van kedvenced, és nincs benne a listában? Oszd meg velünk!!

You Might Also Like

1 megjegyzés

  1. Egyik olvasónk említett még két oldalt, amit ő nagyon szeret:

    http://www.tthansbrides.com/
    http://bohemeskuvo.hu/

    Mindkettő annyira nagyon tetszik, hogy itt is megemlítem, hogy a bejegyzés olvasói ezeket is megtalálják :)

    VálaszTörlés