Római tengeri halbisztró - új, friss, halas - FecskeFészek

Római tengeri halbisztró - új, friss, halas

Ma a Romai parton újonnan nyílt halas bisztróban jártunk. Csomó új hely nyílik ott mostanában, még folynak a munkálatok, de a Római tengeri halbisztró teraszán már kényelmesen megebédelhettünk.  


Úgy helyén vannak a dolgok és biztosan idővel "belakják" a bisztrót mind a személyzet és a vendégek is. Még most kicsit elanyátlanodva éreztem magam, kicsit hiányzik még a "bistro feeling".
Meg egyébként több kérdés felmerült belépés után: most akkor a pultnál kell kérni? kihozzák, nem hozzák? jaaa, hogy sorszámot osztottak és azt kell nézni? mit csináljak a tálcámmal mikor végeztem? Szóval ilyenek... mindenre van kitalált megoldásuk, ami rendben is van, csak ezt a vendéggel sem árt megosztani ;) Az ottaniaknak evidens, de a betérőknek nem. Én vendégként örülök, ha nem kell ilyesmiket megkérdeznem, hanem mondják maguktól, vagy látok kis ábrákat itt-ott kiragasztva, felrajzolva, amik segítenek a tájékozódásban (nagyon ízléses, kreatív megoldások vannak már erre, jobban ki lehet használni a felületeket). Ami pedig klassz, és megtetszett, az az evőeszköz!! Műanyag, de jó minőségű ezüst színű, olyan mint a fém társa. A sima papírtálcánál is van tovább... (ha már kb. 2000-2500-ért "bedobok" egy ebédet, akkor már ne csak az étel nézzen ki jól;)


De a lényeg. Az étel, na az nagyon finom volt, az én lazacburgerem isteni. A mellé kért "hasábburgonya" is klassz, bár az igazi krumplit jobban szeretem, pláne egy bisztróban ;) Visszatérve a burgerre, nem tudom mi az a szósz, ami benne van, de nagyon ízletes. Meg egyébként, úgy az egész!
A grillezett hal is jól esett a kolléganőmnek. A tengergyümölcsei spagetti is érdemelt egy dicséretet, annak ellenére, hogy a tészta nem volt "al dente". 

 

Nekem tetszik, hogy nincs borzasztóan nagy választék, így gyorsabban el tudom dönteni mit szeretnék, ehhez éppen elég fogás van az étlapon. Ráadásul azt a benyomást kelti, hogy mindig minden friss, és gondolom ez így is van, ahogy a elnéztem a halas pultot.


Szóval jövünk még (örömmel látjuk a kedvezményeket alkalmanként a facebookon), remélem sokan fognak ide járni, és csak egyre jobb lesz a hely. Kellemes, színes terasz, az ételek finomak, kell ennél több egy jó ebédhez? :)


Kövesd a FecskeFészek kalandozásait a facebook oldalunkon is :)


You Might Also Like

0 megjegyzés