Harapni való szendvicsek, pogácsa, panna cotta…

Képes beszámoló a facebookon finomságokról, amit egy képzés résztvevőinek készítettünk, na meg az oktatóknak, és persze magunknak. Merthogy megkóstolás nélkül nem rakhatunk semmit az asztalra…


A következő volt a repertoár:

Szendvicsek fajtái:
  • Mária libazsíron pirított csirkemájszeletei friss bagetten J
  • Kapri bogyóval ízesített körözöttes
  • Bazsalikommal fűszerezett zöldborsókrémes
  • Avokádókrémes
  • Nárcisz csodálatos sajtos, sonkás „kötözött” bagettje J
  • Sajtos, paradicsomos háromszögek
  • Házi májkrémes háromszögek
  • Tojáskrémes háromszögek lollo salátával
  • Sonkás, camambertes falatok

Puha házi pogácsa
Gyümölcsös panna cotta
Gyümölcsös csokis minimuffin
Rumos kókuszgolyó
Mindenféle szezongyümölcs

A visszajelzéseknek pedig nagyon örültünk, mindenki talált kedvére valót. A legnagyobb elismerés az volt, hogy alig maradt valami a catering asztalon J





You Might Also Like

0 megjegyzés