Mindennapi brunch

Általában nem szoktam reggelizni. Erről azt mondják, hogy nem túl egészséges, de sajnos valahogy sosem szerettem. Najó, talán a lustálkodós hétvégék kivételt képeznek ezalól. A brunch ötlete mégis annyira tetszik, hogy megcsináltam magamnak, csak éppen vacsorára. Ez most a nagy melegre való tekintettel különösen jól esett. Nektek viszont reggelire kínálom, ha nem rohantok nagyon, és van negyed órátok, akkor mindenképp próbáljátok ki. Sokat számít, hogy indul a nap, adjuk meg a módját. :)

Nem csak hétvégére

Recept:

·         1 olivás baguette
·         1 alma
·         camambert sajt
·         2-3 salátalevél
·         1 nagy tojás

1, A lágytojáshoz tegyünk fel főni vizet egy kiskanál sóval. Ezalatt vágjuk félbe a baguette-t és kenjük meg vajjal. Egy salátalevél, rá vékonyra vágott camambert szeletek, és néhány szelet alma. Kész is a szendvics.

2, Ha felforrt a víz, óvatosan tegyük bele a tojást, és onnan számított 3,5 percig hagyjuk a vízben. Utána vegyük ki, és tojástartóban, vagy kis üvegben – sóval, pirospaprikával kínáljuk.

You Might Also Like

0 megjegyzés