Olyan szerencsém volt, hogy tegnap részt vehettem a GoodFood magazin által szervezett első olvasótalálkozón. Igazából január óta lapozgatom
előszeretettel az újság hónapról hónapra megjelenő számait, így nagyon örültem
neki, hogy találkozhatok azokkal az emberekkel, akik szerkesztik.
A helyszín az Electrolux-Gastroart élménykonyha volt. Remekül
felszerelt pultok vártak minket, kikészített edényekkel, alapanyagokkal. Kis
csoportokban állítottuk össze saját vacsoránkat:
- Előétel: grillezett halloumi sajt málnaecetes salátaágyon
- Főétel: marokkói csirkeszárnyak, görög csirkenyársak joghurtos, paradicsomos és zöldborsós-mentás öntettel, sült zöldségekkel
- Desszert: "megtört" málna
vigyorgós előétel :) |
Képek ízelítőül (Katona László (Good Food) által készített fotók itt elérhetőek)
A zöldségek friss zöld fűszerekkel még sütés előtt |
Marokkói csirkeszárny, görög csirkenyárs |
A hangulat vidám volt, „hagyma” csoportunk hamar megtalálta
a közös hangot. Kevertünk kavartunk, sokat nevettünk együtt. Az alapanyagok
fantasztikusak voltak, ha kérdésünk volt rögtön ott termett valaki. A fogások nagyon jól sikerültek, degeszre
ettük magunkat. Remek volt a szervezés, az ötlet is klassz, sok ilyet kívánok
még a GoodFood-nak (és nekünk)!
A szlogennel egyetértek: GoodFood - GoodFriends - GoodLife
Csapatkép a GoodFood facebook oldaláról |
0 megjegyzés