Van most egy szitu a fejemben, ami arról szól, hogy hogy lehetne izgalmassá tenni ezt a blogírást. Merthogy majdnem feladtam az egészet, de aztán rájöttem, hogy nem szeretem feladni a dolgokat. Szóval most itt állok félig jóllakottan egy újabb zseniális fogás után, és mégis tanácstalanul, hogy hogyan tovább. Szóval most ez van, egy kis mental breakdown, úgyhogy ezért is jelentkezem ilyen nagyon ritkán. De azért nincs itt nagy baj, csak töröm a fejem, hogy hogyan is lehetne ezt jobban csinálni. 9 hónap telt el az első bejegyzés óta, és megérett az idő a változásra. Hogy hogyan, mikor és miképpen, azt még nem tudom, de ha beüt az isteni szikra, azt észre fogjátok venni. Addig is egy kis egészség mára:
A bazsalikom valóban elmaradhatatlan |
Recept: (2-3 főre)
·
1 cukkini
·
2 kápia paprika
·
3-4 fej gomba
·
1 lilahagyma
·
egyéb tetszőleges zöldségek
·
3 gerezd fokhagyma
·
4-5 szelet bacon
·
2 tojás
·
só
·
bors
·
1 ek mustár
·
1 ek olivaolaj
·
fél citrom leve
·
2 dkg vaj
·
friss petrezselyem
·
10 dkg reszelt kemény sajt (pl: parmezán)
1, Egy kisebb méretű jénai tálat
vajazzunk ki, majd a bacon szeletekkel béleljük ki.
2, Felaprítjuk a zöldségeket, és
egy tálban öszekeverjük. Egy mélytányérban közben keverjük össze a tojást, a
fűszereket, a mustárt, a citromlevet, a petrezselymet és az apróra vágott
fokhagymát. Az egészet keverjük el a zöldségekkel, majd mehet a jénaiba.
3, Egyengessük el a zöldségeket,
és reszeljük rá a sajt háromnegyedét. Fedővel süssük 35-40 percig, majd vegyük
le a fedőt, szórjuk meg a maradék sajttal és süssük fedő nélkül még 5 percig.
0 megjegyzés