6 tipp: Mire figyelj oda vendégként egy esküvőn? - FecskeFészek

6 tipp: Mire figyelj oda vendégként egy esküvőn?

Mivel idén két esküvőre is megyünk, az egyikre most hétvégén, így a mostani hatos listánk arról fog szólni, hogy mi az a 6 dolog, amire vendégként oda fogok figyelni. Nem mindenki járatos az esküvői eseményekkel kapcsolatban, úgy igazán én sem voltam az. Tavaly indult be a "mindenki férjhez megy" roham, azóta gyűjtöttem egy kis tapasztalatot :)

Mire figyelj oda vendégként egy esküvőn? 1) Vegyél fel egy elegáns ruhát! - Nagy esemény ez a pár életében, ünnepeljünk kiöltözve. Nem kell túlzásba vinni, de azért adjuk megy a módját. Hogy milyen színeket biztosan ne vegyél fel? Fehér, fekete, teljesen piros. A fehér és a piros a menyasszonyé, a fekete pedig inkább temetésre való (itt az öltöny nekem egy kicsit kivétel, ha fekete, szerintem akkor is illik esküvőre is). 
Még egy tipp: ha gyermekedet is viszed, ugyan fontos neki a kényelem, de őt is öltöztesd szép ruhába.


2) Olvasd el a meghívót, rendesen - Ne késs, kövesd a menetrendet, ne magánakciózz. Ennyire egyszerű. ;)

3) Ne hívogasd telefonon aznap a párt - ha valamilyen kérdésed van, biztosan tudod egy közelebbi hozzátartozó elérhetőségét, aki tudhatja a választ. Ha nem, akkor inkább üzenetet írj, nehogy megzavarj valamit. Egész nap nagy lesz körülöttük a sürgés-forgás, ne nehezítsd meg. 

4) Bánj csínján az alkohollal - A korlátlan italfogyasztás nem azt jelenti, hogy nem is kell magadnak határokat szabni... 

5) Ha van köszönőajándék, vidd haza - Általában az asztalnál elfoglalt helyednél találsz egy kis kedves ajándékot a pártól. Valami apróság általában: szépen csomagolt cukorka, névre szóló csokoládé, festett kavics.... Biztos sokat gondolkodtak rajta, hogy mit ajándékozzanak, sőt lehet, hogy egy csomó időt fordítottak az elkészítésére, beszerzésére. Őrizzétek meg ezt a kis emléket tőlük. 

Annáék köszönőajándéka a nagy napon: cukorkák organza tasakban :)

6) Érezd jól magad :) - A pár már hónapok óta azon fáradozik, hogy egy olyan napot hozzon össze, ahol mindenki jól érzi magát. Épp nem a te stílusod a zene? Ne is foglalkozz vele... az év összes többi bulijában megválaszthatod, hogy milyen típusú partira mész. Táncolj, mulass arra, ami van, és jól pörgesd meg a menyasszonyt :)


You Might Also Like

0 megjegyzés