A Panna Cotta már valószínűleg nem ismeretlen a számotokra.
A blogon megtalálható, készítettük már többször is. És nem is állunk le vele,
mert annyira finom J
Most vajkaramellával próbáltam ki. Nagyon jól néz ki a
pohárban, de tényleg csak édesszájúaknak ajánlom. A vajkaramella miatt eléggé
tömény édesség, de finom.
A Panna cotta tejszínes részének isteni receptjén itt megtaláljátok. A vajkaramella készítését pedig ide kattintva.
És a kettőt így hozzuk össze:
- A szilárd vajkaramellát olvasszuk fel kb. 2 dl tejjel. Adjunk hozzá egy lapos teáskanálnyi étkezési zselatint. Jól keverjük el, és töltsük a poharak aljába.
- Készítsük el a tejszínes felső réteget is.
- Egy éjszakára tegyük be hűtőbe, szerencsésebbek télen az erkélyre/teraszra is tehetik.
Nagyon egyszerű édesség, többféleképpen variálható. És
milyen finom… J
0 megjegyzés